Wat ik kan doen

Ga met je muis over de foto's hieronder voor een korte beschrijving van het soort werk dat ik voor je kan doen plus een link naar wat voorbeelden en/of meer uitleg.   

pexels-tim-mossholder-2096622.jpg

Ik houd interviews en schrijf artikelen; van korte socialmediaberichten tot hele lange longreads. Ik heb een voorkeur voor persoonlijke verhalen die zich niet op verkoop maar op verbinding richten. Zolang de geïnterviewde ervoor openstaat, kan dat persoonlijke terugkomen in alle onderwerpen, of het nu gaat om een portret of pensioeninformatie.

Open Link
Close Page View

Interviews

pexels-brett-sayles-3697356.jpg

Jij weet (ongeveer) wel wat je wilt vertellen, maar je krijgt het niet op papier. Omdat je er niet goed in bent, en/of omdat het je (veel te) veel tijd kost. Ik kan onder jouw naam (en vanuit jouw tone of voice, en over de onderwerpen die jij bedenkt) een blog of column schrijven.

Open Link
Close Page View

Ghostwriting

#

Ik geef workshops en cursussen in creatief schrijven (voor bijvoorbeeld webteksten, social media, blogs, noem maar op). Op de pagina Cursus kun je daar meer over lezen.

Open Link
Close Page View

Cursus

#

Ik (her)schrijf webteksten voor kleine en grote organisaties, zoals Tattoolab, Intro in Situ, Rijkswaterstaat, Universiteit Utrecht en ROC Midden Nederland. Ik kan je altijd wat meer informatie sturen, laat het gerust weten.

Open Link
Close Page View
#

Ik bied ook individuele schrijfcoaching en manuscriptbegeleiding, voor alle niveaus. Vertel me meer over je plannen en wensen en dan praten we een keer vrijblijvend verder.

Open Link
Close Page View
#

Veel van mijn opdrachten bestaan uit schuttingwerk. Daarbij gooit iemand een tekst waar-ie gek van wordt bij mij over de schutting en ga ik ermee aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan subsidieaanvragen, flyerteksten, socialmediaberichten... Wil jij ook iets over de schutting gooien? Laat het me weten.

Open Link
Close Page View

Webteksten

Schrijfcoaching

Schuttingwerk